Oldalak

2012. február 18., szombat

Hol a búcsú? Dant-C

Aki ezt olvassa már rég tudja, hogy Dant-C felhagyott az Egy Akatsukis élete alkotásával (állítása szerint). Olyat már sokszor hallottam másoktól, hogy önző dolog volt, hogy még csak el sem búcsúztál a rajongóidtól. Igen másoktól. Ha abbahagytad szerintem sokan lennének kíváncsiak, hogy például az "utolsó" részben kinek a vére volt ami a földre loccsant. Nem sokan látták és talán Markov se tud róla, hogy a saját kezűleg írt búcsú levelét amit nem sokkal publikálása után törölt még mindig megtekinthető és példa arra, hogy Daninak mit kellet volna írnia ahhoz, hogy rajongói megértsék helyzetét. Idézem Markov búcsúüzenetét (Nyugi EC rajongók ez már nem aktuális):

Dátum:2012. február 11., szombat
Cím:Ezuttal nem vicc....tènyleg vège
Üzenet:
Pont mint gàspi ès doma baràtaim kijelentettèk sorozataik vègèt (gàspi el se kezdte) megteszem èn is...
Az espada clubnak vège...pont ahogy az aaron SOROZATNAK ès a mindennapi espadànak,az 1aèrol nem is beszèlve......Vège....Majd roviden beszàmolok egy videòban az okokròl...VISZONT!!!
èn nem fogok eltunni...Maradok ès ùj kategòriàhoz nyùlok.Olyasmit fogok csinàlni amit magyar fan mades mèg soha.Persze ezek csak tervek.mèg ott van a manga meg a naruto fan made opciò is...ez mind a jovo zenèje.
Most orulhetnek Stuporo ès a tobbi anti EC fan akik fujjolni tudtak csak...Meg persze a fanatikus 1aè rajongòk akik csak azt tudtàk hajtogatni,hogy kopiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Nektek felteszek egy kèrdèst:Most jòl èrzitek magatokat?Elègedettek vagytok?
Szeretnèk megkoszonni mindent azoknak akik kitartottak a sorozatom mellett eddig ès akik nèzni fogjàk az ùj munkàmat...Koszonom mindenkinek nagyon,elvègre 10 epizòd kèszult el ami nagy teljesìtmèny azt figyelembe vève,hogy a legtobb sorozat 3 rèszig se tart, ès ezt csakis nektek koszonhetem.Kicsit sajnàlom is,mivel annyi otletem ès poènom volt elraktàrozva,de ez màr sok volt kicsit...Tehàt 3 SOROZAT vège lett bejelentve ma ami fèlig kihalàst jelent a magyar fan made vilàgnak...De visszatèrunk mindannyian ùj alkotàsokkal.
Addigis legyetek jò,vigyàzzatok magatokra ès a mihamarabbi viszontlàtàsra... :')

Markov ès az espada club bùcsùznak toletek :')

Talán gondolhatják: Esetleg Dant-C, nem folytatod titokban? (Reméljük igen!)


7 megjegyzés:

  1. nem akarok g**i lenni de szinte biztos h nem :|

    VálaszTörlés
  2. Valószínű, hogy ennek a bejegyzésnek sok értelme nem volt. Talán inkább bizonyítani akartam az olvasóknak, hogy tudok olyat mutatni amit esetleg még nem olvastak pl. az búcsú üzeneted. Egy kérdés: Meglepett, hogy megszereztem vagy jól tudtad, hogy megtekinthető még? (:

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy vége lett az Egy akatsukis életének. De nem örökre.
    Lesz folytatása. Lesz befejezése.
    De nem most.

    VálaszTörlés